Romania planteaza pentru maine.

Începând din acest an, comuna Brazi va avea o nouă pădure de 35.000 de puieți, pe care vă invităm să o plantăm împreună! Pe data de 6 noiembrie, Asociația Act for Tomorrow, OMV Petrom și Primăria Brazi invită locuitorii comunei la o acțiune de plantare care se va desfășura în zona terenului de fotbal și a parcului.

În cadrul acestei acțiuni pot participa doar persoanele vaccinate cu schemă completă, care dețin Certificatul Verde sau Certificat Digital Verde care atestă trecerea prin boală în ultimele180 de zile, iar pentru fiecare participant este necesară și realizarea unui test rapid antigen în dimineața evenimentului (costurile fiind suportate de organizatori). De asemenea, toate costurile de plantare, materialele necesare și echipamentele de protecție vor fi acoperite integral de către organizatori.

Acțiunea se va desfășura în aer liber, începând cu ora 08.30, respectându-se pe parcursul celor 3 ore de activitate, toate regulile de igienă și distanțare socială impuse de autorități. Numărul de persoane participante este limitat, iar în cadrul acțiunii vor fi asigurate fluxuri separate pentru intrare și ieșire din zona de plantări.

Invităm cât mai mulți locuitori ai comunei Brazi să se înscrie accesând formularul disponibil prin link-ul de mai jos:

https://forms.gle/S8WYMoMHLiPB3Ejz6

Meniu