DIBO – Parc industrial

  1. Home
  2. »
  3. Brazi
  4. »
  5. Negoiesti
  6. »
  7. DIBO – Parc industrial
DSC05089
DSC00456
security01
DSC05089DSC00456security01
Adresa:
Strada Orhideelor, Brazii de Jos, Romania, Negoiesti, Brazi
Descriere:

Parcul Industrial Dibo
O definire moderna a conceptului de hala industriala

Infiintat in anul 1998, DIBO - Parc industrial este o investitie olandeza cu vechime si experienta in Romania, oferind spre inchiriere hale industriale si birouri la cele mai ridicate standarde si al carui succes se reflecta in numarul mare de investitori atrasi aici.

De ce sa alegi Parc Industrial Dibo?
Parcul Industrial DIBO cuprinde acum, pe o suprafata de aproximativ 9 ha, un numar de 16 hale industriale, fiind convenabil situat in Negoiesti-Brazi, judetul Prahova, pe soseaua de centura Ploiesti, la intersectia principalelor artere rutiere ce leaga marile zone geografice ale tarii (vezi harta).

Parc Industrial cu acces rapid Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Pitesti si Buzau
Ploiesti – Parc industrial Localizat pe centura Ploiestului.
Bucuresti (60 km) - pe DN 1 prin Otopeni si pe DN 1A prin Buftea.
Brasov (110 km) - pe DN 1 prin Sinaia sau pe DN 1A prin Cheia.
Pitesti (130 km) - pe DN 72 prin Targoviste
Buzau (70 km) - pe DN 1B
In plus, exista acces imediat la calea ferata prin statia CFR Ploiesti si Brazi si la punctul vamal Ploiesti.

Spatii parc Industrial
Construite incepand cu anul 2001 din panouri metalice tip sandwich, tamplarie de aluminiu si geam termopan, spatiile puse la dispozitie de catre Parcul Industrial DIBO sunt perfect izolate termic si fonic, dispun de iluminare naturala si artificiala, de sisteme antifurt si antiincendiu, de ventilare a aerului, trape pentru fum si gaze fierbinti cu dubla actionare, de alimentare cu energie electrica (220/380V, 6 MW putere electrica totala), acces la liniile telefonice si internet si posibilitatea de racordare la reteaua de gaze naturale.

Facilitati parc industrial in Prahova
Zona dispune de hidranti si dotari pentru stingerea incendiilor, o moderna retea proprie de apa curenta (cu statie de pompare/tratare/clorinare) si canalizare, zone de relaxare, organizare barbecue si evenimente, spatii verzi, etc.

Hale inchiriat dispun de pardoseala industriala elicoptata, avand o grosime de 22 cm, acoperita cu strat special de cuart, cu o rezistenta statica de minim 10 t / mp.

Accesul auto se poate face atat cu autoturisme cat si cu camioane, fiind amenajate alei si parcari largi, cu o capacitate totala de 300 de locuri.

Pentru securitate sporita, spatiile sunt supravegheate permanent de un corp de paza profesionist, camere video exterioare, bariere infrarosu si iluminat exterior pe timpul noptii.

Contact Information
Telefon #1: 0244434251

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Send message to listing owner

Send message to moderator

Meniu