SC Vida Met

  1. Home
  2. »
  3. Brazi
  4. »
  5. Brazii de Sus
  6. »
  7. SC Vida Met
vidas-met
06
vidas-met06
Adresa:
DJ140, Brazii de Sus, Brazi 107080
Descriere:

SC VIDAS MET a fost infiintata in anul 2005 avand la baza o afacere de familie pornita in 1999. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul prelucrarii metalului producem o gama larga de profile amprentate (platbanda, patrat, teava rectangulara) destinate confectionarii obiectelor din fier forjat.

 Imbinand tehnologia germana de ultima ora cu tehnicile traditionale de prelucrare a fierului, putem realiza la comanda, aproape orice model din fier forjat (porti, garduri, balustrade, grilaje, copertine, mobilier, pergole, jardiniere, obiecte decorative).

Un alt domeniu de activitate al societatii noastre il reprezinta producerea confectiilor metalice. Realizam in functie de solicitarile partenerilor nostri: structuri metalice, imprejmuiri, balustrade si parapeti de protectie, rafturi, carucioare, bancuri de lucru, suporti, panouri publicitare.

 La cererea clientilor, confectiile metalice pot fi zincate, vopsite in camp electrostatic, iar lucrarilor din fier forjatli se pot aplica tratamente decorative de innobilare cu diferite nuante de patina pentru a capata aspectul numit "vecchio".

SC Vidas Met SRL executa lucrari in Ploiesti, Prahova, Bucuresti, Ilfov si in alte judete din tara.

Contact Information
Telefon #1: 0726696355
Program:
Mon. Closed
Tue. Closed
Wed. Closed
Thu. Closed
Fri. Closed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Send message to listing owner

Send message to moderator

Meniu